VMCE

De Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem (VMCE) is er voor iedereen die met eczeem te maken heeft. Zowel kinderen en jongeren als ouders en volwassenen.

Wat doet de Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem?

De VMCE is er om je te ondersteunen. Je staat er niet alleen voor! Als lid kun je met al je vragen bij de VMCE terecht. Je kunt bellen of mailen. Ook kun je in contact komen met andere jongeren die leven met eczeem. En bijvoorbeeld deelnemen aan de besloten facebookgroep of langskomen tijdens de Tienerdagen.

Tienerdagen VMCE

Speciaal voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar organiseert de VMCE Tienerdagen. De Tienerdag is vooral een leuke dag! Vaak doen we iets actiefs. Zo gaan we bijvoorbeeld skiën, karten, klimmen of lasergamen. Je leert andere jongeren met eczeem kennen.

Word lid!

Een lidmaatschap bij de VMCE kost € 27,50 per jaar. Bespreek dit met je ouders en als zij akkoord zijn ga dan naar www.vmce.nl en meld je aan.

Vasco, 21 jaar

Ik ben al een paar keer naar een jongerendag geweest. Dat was super! 🤩 Het is een hele actieve en gezellige dag waarbij je samen bent met andere jongeren die toevallig ook eczeem hebben. Daarom begrijp je elkaar vaak snel. Ik kan het iedereen aanraden.

Vragen of problemen met je eczeem?

De VMCE is er om je te ondersteunen. Je staat er niet alleen voor! Als lid kun je met al je vragen bij de VMCE terecht. Je kunt de VMCE bellen op: 033 - 2471044 (9 -17 uur) of mailen via [email protected].